Sağlık

Lazer Epilasyon Sonrası Yüzünde Büyük Yanık Oluşan Talihsiz Kadın

Lazer epilasyon sonrası yüzünde yanık oluşan kadının hikayesi hepimizi ürpertti. Hanımın yaşadığı hayret verici olayı ve detaylarını sizler için araştırdık. İçeriğimizi merak ediyorsanız sizi böyle alalım.?

Kaynak:https://metro.co.uk/2023/11/13/woman-…

Lazer epilasyon günümüzde birçok kişinin tercih ettiği epilasyon formüllerinden biridir.

Tabi bu noktada işlemin sağlıklı şartlarda ve uzmanlara danışılarak yapılması çok önemli.

Yüzüne lazer epilasyon yaptırdıktan sonra yüzünde yanıklar oluşan kadının hikayesi bu konuda bize bir iz bırakmalıdır.

Güney Afrika’da yaşayan Thobe Moyo isimli kadının, polikistik over sendromu (PCOS) nedeniyle ergenliğe girdikten sonra yüzünde kıllar çıkmaya başladı.

Yıllar boyunca pek çok lazer epilasyon tedavisini sorunsuz olarak geçirdiğini söyleyen Thobe, son seansından sonra hayatının değiştiğini söylüyor.

Seans sonrası eve gittikten sonra yüzünde yanma hisseden 38 yaşındaki Thobe, aynaya baktığında yüzündeki yanıkları gördü.

Thobe önce farklı bir güzellik salonuna gitti ve cildinde herhangi bir sorun yaşamadı ancak daha sonra farklı bir güzellik salonuna gitti.

‘Aslında seans sırasında yüzümde bir yanma hissettim ama ne yaptıklarını bildiklerini sanıyordum. ‘Yüzümün yandığı anı onlara anlattım, her şeyin normal olduğunu söylediler ve makinenin ayarlarını değiştirdiler.’

Genç kadın yüzündeki yanıklardan dolayı güzellik salonuna şikayette bulundu ancak salon personeli kadından özür dileyerek ona bir kutu aloe vera kremi verdi.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu